Presentatie

Play Tennis bestaat 40 jaar oud en is het enige tennismagazine op de Belgische markt met twee gescheiden taalversies (NL & FR). Dit betekent dan ook dat Play Tennis de absolute marktleider is binnen zijn segment.

Dit blad is het officieel orgaan van het frans tennisfederatie (AFT/Tennis Vlanderen). Het verschijnt 5 keer per jaar en bericht over de Belgische actualiteit (nationaal, regionaal en lokaal) en het internationale tennisnieuws.

Play Tennis heeft inhoudelijk fors bijgestuurd, want het laat de klassieke actualiteit, met klassementen en samenvattingen steeds meer los.

Logisch, want die informatie komt al uitgebreid aan bod in de andere media…
Wij pakken het dus anders aan en die vernieuwing steunt op drie inhoudelijke pijlers:
– Hoe (be)leeft (men) het tennis wereldwijd? De antwoorden via onze rubrieken Paparazzi, de coulissen van de topcompetities, exclusieve interviews van topspelers, enz.
– Hoe kunnen we de Belgische tennisser helpen om technisch, fysiek en mentaal sterker te worden? Hoe kunnen we hem helpen om blessures, slijtage en verzadiging te voorkomen?
– Veel aandacht voor alles wat Belgische actualiteit is, met kampioenen, nieuw talent, regionale en plaatselijke nieuwtjes, enz…

Bovendien garanderen de beide taalversies (NL & FR) de 100% nationale dekking.